God kväll på er alla.
ohhh, vilken lång dag det har varit. Jag sov knappt någonting alls på tåget och blev väckt 06.30 och sedan dess har jag varit vaken...och jag har faktiskt inte varit speciellt trött heller.
Jag hade ju en intressant stund på Hemköp innan idag...jag hade gjort upp en lista på allt jag skulle ha.....det såg ju inte ut att vara så mycket men ju längre in i affären jag kom desto mer mat kom det ner i vagnen och jag började så smått fundera på hur jag skulle få hem allt men jag tänkte att det är ju inte så långt hem så det ska väl inte vara några problem.
Det blev ett stort belopp tillslut och allt som allt blev det 4 kassar...å himmel va tungt det var....jag kunde ungefär gå 2 meter innan jag var tvungen att stanna för att vila mina stackars händer. och det var inte bara händerna som det kändes i, mina armar kändes som att de skulle gå av och det gjorde ont i nacken när jag bar kassarna. Det var såna plastkassar så när de e tunga blir handtagen hur smala som helst. Men jag kom hem till slut och kunde fylla mina små förråd lite i alla fall. ¨
Sedan begav jag mig ner på stan igen för att köpa lite annat som stod på min lista, däribland 1 handduk och 2 badlakan, fina och sköna. Emmas kudde som knappt kan kallas kudde, va i det smalaste laget för min smak så jag hittade även en ny kudde. Det var bra för min kudde därhemma är också skitdålig så det var på tiden att jag skaffade mig en ny.
Jag skulle egentligen köpt en jacka också men jag var både trött och hungrig så det blev bara lite löst tittande innan jag gick tillbaka till lägenheten igen.
Det känns lite konstigt att kalla lägenheten för hem än men automatiskt blir det ju så, men hem hem är i Halmstad, helt klart...;)

Det har känts väldigt konstigt idag. Jag visste inte riktigt att det skulle kännas såhär märkligt att flytta hemifrån. Jag har ju bott hemma så länge och vardagen har ju varit tilllsammans med Totte och mestadels mamma, men självklart Francis och pappa också. Från det till att vara ensam här nu känns väldigt konstigt, det går inte riktigt att beskriva, men jag anar att känslan kommer att avta så småningom. Det känns ju på något sätt som slutet på något och början på något annat. Men min tid där hemma har ju varit underbar, och jag återvänder ju självklart. Både till jul och sedan ska jag ju jobba hemma i Halmstad till sommaren så då flyttar jag ju hem över sommaren. Sen var jag ska göra min praktik är ju än så länge inte klart, det är ju väldigt långt kvar tills dess, men det är ju inte omöjligt att jag gör den i Halmstad. Så jag kommer ju att bo hemma fler gånger men kanske inte riktigt så länge som jag har gjort nu...det är ju ändå 20 år nu...:P
Så det har varit lite jobbigt idag faktiskt, och det har kännts ganska tungt emellanåt men sedan ringde Mamma ikväll och pratade lite och vips så kändes allting mycket lättare, som det brukar när jag pratar med Mamma. Så tack för det kära Mamma. Även om vi nu pratade om en del annat så kändes det lättare.

Nu har jag bakat bröd ( jag måste ju ha något att äta imorgon på morgonen), duschat, bäddat sängen med nya härliga lakan och ätit en mumsig fruktsallad samtidigt som jag har tittat på Top Model.
Oj, nu kom en liten flyer inflygandes genom postluckan, en fest på tisdag....det är ju nollning nästa vecka...självklart kommer jag att vara där..;)
Snart ska jag titta på Packat & Klart ( genom att jag sitter här slapp jag ju se Niklas Mat) och sedan smygpremiären på Ung Mamma söker, lr vad den nya dejtingserien på 3:an heter.

Ni märker ju....jag har kommit igång ordentligt med bloggen....nu får ni bara se till att kommentera duktigt också.

Puss & Kram