Ni har kanske märkt att det uppdateras dåligt nu....det beror ju mkt på att alla bor hemma nu över sommaren och jag har börjat jobba nu också så jag har inte lika mycket tid som jag har haft innan.
Men nu kommer i alla fall ett litet inlägg....men jag ska försöka skriva lite under sommaren och rapportera om allt roligt som händer...nu i juli väntar ju en massa skoj...Ekebofestivalen..Västerhagen...och årets höjdpunkt Dansbandsveckan i Malung.

Började jobba dagen innan midsommarafton...det är faktiskt rätt skönt att ha något att göra om dagarna istället för att bara gå omkring hemma....men visst är det skönt de dagar jag är ledig. Midsommar var rätt lugn, jag jobbade till 14 och sedan väntade god mat hemma och kvällen avslutades med NationalEncyklopedin spelet....men jisses vilket svårt ord att stava till, knappt det går att uttala heller..:P!! En massa svåra frågor så vi fick lärt oss en hel del under de 3 timmar vi spelade....så var i säng runt 02 ungefär.

Jag är absolut inget stort fan av spindlar och verkligen inte när de är närmare än 1 cm....så ni kan ju tänka er reaktionen när jag och mamma skulle åka till gymmet idag och jag fällde ner spegeln i taket och en enorm spindel trillar ut och hamnar rakt ner i mitt knä. Det var verkligen panik på hög nivå...jisses va äckligt....haha nu i efterhand är det ju roligt men just då hade jag bara i tanken att komma ur bilen...fy va äckligt!!!
Roligt träningspass idag...och riktigt god mat serverades när vi kom hem vid 19 igen.

Nu är jag ledig i helgen...imorgon ska jag och Helena ut på kvällen och blir det förhoppningsvis lite träning också....någon promenad ska det väl hinnas med i alla fall.

Sen bakade mamma underbart gott bröd idag....verkligen nostalgi till barndomen...:)!! Innan frukost var jag och Totte ute på 1 timmes promenad i vildsvinsskogen...."ingen rädde för vildsvinen här" Feel no fear....men Totte blev stel och tittade konstigt omkring sig ett par gånger så det är ju inte konsigt att man blir nervös. Så nästa gång blir det nog allt promenad vid Ön istället.

Nästa vecka ska jag jobba 6 dagar....ganska tufft men sen väntar ju en massa roliga saker också, dans på tisdag i Västerhagen och Ekebo på lördag...härligt!!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig i min nybäddade säng...äntligen blev det av...:)

Ha en härlig helg allihopa

//Amanda