Såhär på årets sista skälvande dagar tycker jag det passar ganska bra att sammanfatta det fantastiska 2012. Jag kan inte säga att någon månad har varit bättre än den andra men sommaren var magisk med alla dess händelser och likaså hösten som innebar en mängd förändringar. December var i princip bara grädden på moset :)

Januari - Februari - Mars - April
Årets första tre månader bjöd på kyliga promenader, hårfärgbyte från vitt till brunt, spa i Varberg, påskresa till Stockholm, god mat, mycket träning och jobb.
Maj - Juni - Juli - Augusti

Sommarperioden började med att jag brände mig sönder och samman på årets första cykeltur 1 maj. Därefter följde weekend i London med Emma, weekend på Irland med Westlifes avskedskonsert och fantastisk bussutflykt till Cliffs of moher, Sverige runt på 7 dagar tillsammans med mamma - magiskt samt en ljuvlig spahelg i samband med mammas födelsedag i augusti. Mest av allt spenderade jag större delen av sommaren på stranden, på cykeln (långt över 20 mil) eller på dansbanan  och njöt maximalt av livet.
 
September - Oktober - November - December

Under sista delen av året började jag studera till gymnasielärare och fyllde 25 år och hade i samband med det familjen hemma på kalas. Det blev en massa träning (tackar sommarens cykelutflykter för den nya formen), ny egen lägenhet, snöööö i mängder samt ljuv musik tillsammans med Nikolai Vocalis där Luciakonserterna, Sjung in julen och änglakör på julafton var vinterns höjdpunkter. Även julen kom iår och var lika mysig, stämningsfull och välsmakade som jag hade förväntat mig.

Denna fina bild på mig och pappa får avsluta denna härliga bildkavalkad från 2012. Tack alla ni som gjorde mig följe under året. Nu ser jag framemot ett nytt fantastiskt år.
Trots att det är en dag kvar på året vill jag nu passa på att önska er alla GOTT NYTT ÅR!!