I fredags var det så dags för Sommarsittningn med tema 60-tal. Studentkören träffades först för ett genrep och sedan bar det av till Helen, en av tjejerna i kören, för middag. Alla bidrog med något till middagen; potatisgratäng, grillad kyckling, tsatziki, sallad, bröd, paj och glass. Hur gott som helst och otroligt trevligt!! Mycket sång och skratt som sig bör när kören samlas.

Rebecca och jag


Delar av oss i köket, skulle kunna vara omslag till vilken tidning som helst!


Fina flickor á la 60-tal på balkongen


Stina och Rebecca var som tagna ur en 60-talsfilm.


Bord och mat


Vid 22 var det dags att bege sig upp mot Oscar´s


Jag och Olov hamnade lite före de andra


Olov, Linnea och Helen i "logen" innan showtime


Körledaren herself!!

Det blev ett grymt framträdande. Alla var på topp, både publik och kören. Folk sjöng med, klappa händerna, jublade och bad till och med om mer. Kören var grymt taggade och sjöng för allt va tygen höll ;) Jag kan inte vara annat än nöjd med de!! Efteråt var det flera stycken som kom fram och berömde och lite senare samlades vi alla och hade lite eftersnack. Vi var alla supernöjda och laddade inför en fortsatt festkväll!!
Jag följde med 2 grabbar upp till det som skulle vara Examensfest på Arctura men det var helt dött när vi kom dit. Ingen musik, folk satt bara och tittade....otroligt tråkigt! Jag stannade i 4 minuter och skyndade sedan tillbaka till Oscar´s och svängde de lurviga tillsammans med körfolket. En av de bästa kvällarna hittills!!!



I veckan väntar fortsatt packning och städning. På onsdag är det dags för opponering. Det ska bli väldigt spännande att se vad vi får för kommentarer. Återkommer i frågan!! Imorgon ska Studentkören öva i kyrkan och på fredag gör vi vårt absolut sista framträdande tillsammans.

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka
Många kramar
Amanda