Så har vi då kommit fram till den där tiden på året då det är dags att sammanfatta året som gått. Hur häftigt är inte det att ännu ett år är förbi och ett nytt snart tar vid?! Jag är lika fascinerad som alltid vid denna tidpunkt varje år. 2015 visade sig bli ett fantastiskt år, inte utan att för den skull vara jobbigt, men såhär i efterhand var allting värt det. Trots både blod, svett, ilska, tårar, bekymmer och rädsla kommer jag för alltid se tillbaka på 2015 och minnas det med värme, glädje, kärlek, passion och skratt. För som jag har skrattat under detta år, mer än jag någonsin tidigare har gjort!
Tack alla ni som var med och gjorde 2015 till ett sådant fantastiskt år! Med ett sådant här underbart slut kan 2016 inte bli annat än magiskt.
En återkommande höjdpunkt är den årliga tårtan som dukas upp i januari och som markerar ännu en milstolpe i min utbildning mot att bli gymnasielärare. Äntligen är jag halvvägs!
Sovrummet gick från vitt till lila och blev betydligt mysigare.

En av vårens stora höjdpunkter var nedanstående inledning på den 1900-talsuppgift jag och Ellen gjorde i historia och som vi fick högsta betyg på:
"VG, VG, VG... jag är djupt imponerad av det arbete ni presenterat, såväl vad gäller ambitionsnivå, kreativitet, detaljrikedom och genomtänkt grundsyn. Här finns helt briljanta kopplingar, t ex mellan Harry Potter och Förintelsen, som borde kunna skaka om eleverna och få dem att göra sig kvitt en förförståelse av ämnet historia som något som finns bara i skolan"

Efter ovanstående betyg kunde inte livet se bättre ut. Om det inte vore för den där fruktansvärda B-uppsatsen som höjde blodtrycket, prövade tålamodet och sänkte motivationen så till den milda grad. När VG:t landade firade jag med ljuvlig tårta från Feldt´s.
Strax innan sommaren bestämde jag mig för att provrida på Harplinge Ridklubb och jag var såld från första stund...
Min, i särklass, roligaste Midsommar firades tillsammans med pojkvännen och en massa underbara vänner. Vilket dygn!
Sommarens första värmebölja firades med bubbel
När juni började gå mot sitt slut åkte vi tillsammans med gemensamma vänner till Öland för att uppleva, vad som skulle bli, sommarens mest underbara vecka. Wow!
I mitten av augusti var det dags att inleda Mammas 60-årsfirande vilket började med en helt fantastisk vecka i Frankrike med Paris, Monets Trädgårdar, Honfleur, Port en Bessin, D-day, Mont st Michel och så otroligt mycket god mat. Vi bodde på underbara platser och i vackra slott, vi åt på en Guide Michelin-restaurang och njöt av att bara vistas i Frankrikes fantastiska landskap.
Sedan fyllde min älskade mamma år! Mamma blev 60 år och familjen samlades på Asia Spa i Varberg för att fira i dagarna tre.
Jag har en fadäs för stora saker och när skeppet Götheborg lade till i Varberg var vi där för att gå ombord och njuta av detta vackra skepp.
När hösten kom bjöd vi in våra respektive föräldrar för att bjuda på en trerätters middag där alla fick tillfälle att lära känna varandra lite bättre.
När jag hade haft praktik i två veckor packade jag och pojkvännen resväskorna och åkte ner till Kreta för att njuta av sol och bad i en vecka. Vilken otrolig vecka sedan! Vädret visade sig från sin bästa sida och vi kunde njuta av solen varenda dag. En minnesvärd resa på alla de sätt!
Lagom till hemresan och till vår 1-årsdag var det dags att ta på balklänningen och göra sig för att gå på höstmiddag på regementet. En magisk kväll som jag fick tillbringa sida vid sida tillsammans med min älskade Magnus!
Det föreföll sig så väl att samtidigt som min fem veckor långa praktik startade i Falkenberg fick jag förmånen att passa ett hus ute i Haverdal i tre veckor. Ett perfekt tillfälle att provbo i hus och se om det är något för mig, svaret är enkelt men desto svårare att uppfylla har det visat sig...
I början av sommaren provred jag för första gången på nästan tio år, när hösten kom började jag i en ridgrupp och när terminen nådde sitt slut övervann jag min hopprädsla och i det närmaste flög över hindrena utan att känna minsta rädsla. Nu ser jag verkligen framemot vårens härliga ridlektioner och allt vad det innebär med att vistas i stallet med dessa vackra djur!