Vad firar man idag??
hmm...att våren är här kanske?? Jag har faktiskt ingen aning men trevligt är det ju. Här har solen lyst hela dagen och nu på eftermiddagen var temperaturen uppe på hela +18..fantastiskt skönt i vilket fall!!
Idag har jag mest pluggat...eller ja, jag har egentligen bara gjort det. Vi hade PuB-möte på morgonen där vi valde en ny logga som är riktigt snygg.  Vår "bullmamma" Malin sköter sitt uppdrag utmärkt...till dagens möte hade hon bakat vaniljbullar som var himmelskt goda :)

image427
(recept.nu)

Har en knepig förkylning pågång....e inte helt 100 i halsen och känner mig lite halvdan emellanåt....börjar bli täppt i näsan så antingen e det pollen eller förkylning. Efter mötet idag var jag tvungen att sova någon timme för att orka med tentaplugget...men sen gick det galant. Jag känner däremot att motivationen börjar tryta så smått...vilket alla i klassen egentligen känner av...det märks verkligen att det bara är knappa 5 veckor till sommarlov...eller 4 egentligen. Det hade varit underbart om vi hade slutat efter tentan på fredag men jag hoppas att den sista kursen vi har kvar är intressant och givande.
Nu väntar kvällsmat och lite te....vilket för övrigt börjar ta slut..det är dags för en liten runda på stan känns det som.

image426
Vad säger ni om den matchningen??;)
Daggmasksklänningen är på så ni får bara se nederdelen för jag ser ut...ja som en daggmask :P

Ha en skön Valborg & 1:a Maj!!

Puss & Kram