Så var det då dags för Luciakröning. Tanken var att denna skulle hållas på Stora Torg som föregående år men pga. vädret fick vi ta till plan B och flytta in på Halmstads Teater. Något mindre folk än om vi hade varit ute men desto högtidligare och framförallt varmare :)
Här kommer några bilder från dagen:



Uppsjungning på Slottsparkens Äldreboende


Tärnornas fina (men illaluktande) kransar


Tjejerna är i full färd med att göra sig iordning


Redo för kröning


I full fart


Glada tjejer


Uppställda och med tända ljus


Hela Luciatruppen samlade

På torsdag drar lussandet igång på riktigt, då är det två framträdanden på kvällen.
Idag har vi sjungit igenom alla sångerna (ca. 14 till antalet med x antal verser) och bestämt 3 program så att vi kan anpassa sångerna till de olika målgrupperna vi kommer att träffa på under de närmaste veckorna. 
Jag ser verkligen framemot att få se och följa tjejerna ute "på riktigt". Nu har vi övat länge nog - jag behöver knappt säga något längre (det skulle vara den lilla detaljen om tempot då ;)) utan de sjunger så vackert tillsammans så. 
För drygt 1 ½ månad sedan var de 7 olika individer men nu har de verkligen sjungit ihop sig och blivit en grupp. Ju fler uppträden de gör desto tajtare och duktigare kommer de att bli - ja, det vill säga tills den dagen kommer då de knappt orkar sjunga en ton till :) Låt oss säga den 17 december!!

Själv blev jag intervjuad av HP idag - troligtvis kommer det lilla porträttet någon gång under veckan. Ska bli spännande att se hur den artikeln blir, vi hann prata om en massa under den dryga timmen intervjun höll på.
Håll utkik mina vänner!!

Nu väntar sängen och sedan en ny, strålande dag imorgon med både jobb, träning och sånglektion (äntligen). God Natt!!

//Amanda