Sedan ganska många år tillbaka bojkottar jag GB gräddglass på grund av att det smakar allt annat än glass, mest socker och is om ni frågar mig. Deras underbara Magnum älskar jag dock fortfarande trots att det är som att äta strösocker. När det kommer till att köpa hem glass att ha i frysen väljer jag uteslutande Sia Glass som har en helt fantastisk glass. Visste ni förresten att man kan besöka deras fabriksaffär i Slöinge för att köpa glass i någon form av andrahandssortering? I många fall är det inget fel på glassen alls utan många gånger är det förpackningarna som det är fel på eller så är det någon färg som har blivit fel. Perfekt för att bunkra upp frysen med!
Mina absoluta favoriter hos Sia Glass kommer ur deras Världens Glass - sortiment som innehåller lite roligare smaker än det vanliga sortimentet. Vad sägs om Pistage, Lemoncurd, Vanilj och Choklad med lite mer lyxiga smaker? Har ni inte köpt hem någon av dessa än måste ni göra det omedelbart. Vad väljer du för glass att köpa hem?
Pistageglass med en tydlig smak av pistage och nötter. Bitar av mandel i som ger härlig tuggmotstånd. En tydlig ton av bittermandel även om den inte återfinns i ingredienslistan. Supergod! 
 
En av mina favoriter! Ljuvlig glass med len smak av lemoncurd och goda marängbitar som ger en överraskning i munnen. Helt ljuvlig att äta med en kula chokladglass.  
Chokladglassernas chokladglass! Denna är helt fantastisk. Len chokladsmak, bitar av choklad och tryffelsås. Går att kombinera med allt men är lika fantastisk på egen hand.

Detta är den godaste vaniljglassen jag någonsin smakat. Len och tydlig vaniljsmak som slår alla andra vaniljglassar. Ett måste till jordgubbarna!
Bilder från siaglass.se