Eftersom vår nya kurs, socialpsykologi, inte startar förrän på torsdag har jag haft några riktigt lugna dagar här hemma. Jag har sovit länge och bara tagit det lugnt :)
Idag har jag druckit mitt nya, gröna te....det var riktigt gott. Sedan var jag ute på en promenad efter det....1 ½ h i ett väldigt skönt väder :) Efter det blev det en halv banan och lite havregrynsgröt...trots det blev jag väldigt hungrig under sjungandet i kören senare på dagen. Nu har vi kommit igång ordentligt med julsångerna och det är riktigt skönt att få sjunga ordentligt...här hemma är det inte speciellt organiserat..:P
När jag kom hem gjorde jag crêpes med svampstuvning och 2 med spenat...*mums mums*, får bli det imorgon också...och sallad på kvällen.
Imorgon blir det en lika lugn dag...jag ska träna på kvällen men det är nog det enda som händer...gött!! Men det ska ändå bli rätt kul att starta en ny kurs..det är rätt segt i längden att bara ströva omkring planlöst här.

Jag har ju kommit på en sån bra idé till på lördag...ibland får jag till det.
Om vädret tillåter ska jag gå Hälsans Stig på dagen, 7 km, och sedan ska jag göra köttfärspaj och kanske köpa lite godis till kvällen. Sedan ska jag faktiskt spela BIngolotto på kvällen...haha det låter ju lite lamt men det är ett trevligt program och jag känner mig rätt positivt inställd till mina eventuella vinstchanser. Är det någon som vill joina är det bara att säga till ;)

Nu ska jag prata lite med Mamma på msn..sedan väntar sängen.

//Amanda