29 februari 2008

Fika

Livets alla skiftningar


Hej!!
Nu var det fredag igen.
Åhh vad kul det hade varit om det var dans idag också men nu är det ju inte det. Då får man roa sig på andra vis..:P Idag började jag och Madelene på vårt grupparbete (är man en grupp om man bara är 2 personer?), vi satte ihop en enkät som vi skickade till läraren för feedback..2 timmar senare skickade han svar...det gick ovanligt fort. Så den ska vi skriva ut och dela ut nästa vecka. Vi har valt att fråga om studenters matvanor! Jag renskrev lite anteckningar innan jag gick hem för att äta lunch.
Jag och Emma har sedan spenderat 3 timmar på stan. Vad har vi gjort då??? Ja, vi började med att gå till Akademibokhandeln för att spana in deras bokrea men där fanns inte en enda bok jag ville ha..likadant var det på Bokia...lite synd. Men så mycket böcker det finns...det verkar som att alla skriver böcker...det kanske jag också skulle göra???haha...nja tror knappast det. Vi var inom Body Shop...ett av de "farligaste" ställena att gå in på eftersom risken för impulsköp är enorm där inne. Som tur var hann vi ut innan vi köpte något...*phu*..:P Make up store fick också ett besök av oss...Emma köpte läppglans och jag ett nytt puder.
Sedan var det dags för fika. Allt det andra är ju egentligen bara en täckmantel för att man ska få fika. Riktigt mumsigt var det i alla fall. Vi har utsett "Pause" till det absolut bästa fikastället i stan.

image398
En laktosfri fredsduva!

image399
Emma är nöjd över sitt fikaval

image400
Jag rör i kaffet..:P

image401
Se vad Emma fick med sig hem från affären utan att betala..:P (det låg på rullbandet när vi skulle gå ut och där kunde det ju inte ligga alldeles själv)

image402
Den finaste blomman i tulpanbuketten

image403
Myssockarna är på....det är ju ändå fredag

Det blev lite handling på Hemköp innan vi gick hem med alla våra saker.
Ikväll ska vi ta det lugnt....eller ja hela helgen ska vi ta det lugnt och titta på tv och bara slappa...*skönt*



Nu i månadsskiftet är det 5 månader sedan Pappa gick bort. Det är märkligt vad tiden går fort. Det känns på något sätt som det hände igår samtidigt som det känns som om det hände för länge sen. 5 månader låter som en lång tid men det känns inte riktigt så. Det gör fortfarande otroligt ont att tänka på vissa saker och vissa stunder är jobbigare än andra....men på något vis går livet vidare ändå. Tänk vad konstigt ändå....först lever man och sedan när man dör så rullar livet vidare någorlunda som innan för de som är kvar. Tiden stannar för en stund men sedan så går tiden lika fort igen. Jag saknar Pappa otroligt mycket...och saknaden lär inte försvinna direkt.



Den 27/3 ska jag gå på storseans med Terry Evans.
Mamma och Helena var på seans med honom igår och man kan ju konstatera att det finns en andevärld och att de faktiskt  vet det mesta om oss. Här får man passa sig...:P Så jag blev lite sugen att gå när jag hörde Mamma berätta om det så jag tänker passa på när han ska ha det här i stan.
 
Nu ska jag titta lite på tv.
Hoppas att ni alla får en skön helg

Kram
Amanda