Idag har jag sett de första vitsipporna här hemma....äntligen är våren här!! Varmt har vi också...de senaste dagarna har det varit uppemot +17 grader ute...wonderful!!


image111


Ikväll blir det dans..:) Jag och Johanna ska upp till Falkenberg och dansa till Nizeguys...trevligt att komma ut lite..:P!!
Jag måste bara berätta om gårdagen...helt galet var det.
Först körde jag och mamma bort båda bilarna till bilmekanikern så att han kunde byta däck....och ju längre vi var där desto fler fel hittade han...så tillslut var det både glödlampor och en del annat som var galet!!
Efter det körde vi bort till Blomsterlandet för att inhandla lite blommor nu när våren är här. Shit...det var rena rama kriget när inne....pensionärerna var helt galna...och då ljuger jag inte...de körde runt med sina vagnar och såg allmänt sura ut. Så fick mamma synd på ett par blommor som hon vill köpa...där stod en del annat folk också men mamma böjde sig ner för att ta ett par blommor som ingen annan var på. Då sa en person att de blommorna var redan tagna...precis som att man kan paxa blommor då eller???
Så mamma skulle ta några som var längst upp på hyllan och precis när hon hade tagit en blomma och var på väg att ta fler är det en galen tant på andra sidan som roffar åt sig hela kartongen med blommor....men shit ni kan ju tänka er....som jag skrattade....tur att jag hade en tjockare tröja på mig så att jag kunde dämpa skrattet i den....det var så kul att tårarna började rinna.....pensionärerna tittade konstigt på mig men jag fortsatte skratta...riktigt kul var det!!
Så jag utfärdar verkligen en varning till er som ska till Blomsterlandet...störthjälm och skyddsväst på!!

Mamma och Helena är på teater i Helsingborg ikväll så jag passar vovvarna....Totten har precis gått och lagt sig...han var väldigt trött...men Murphy e fortfarande vaken...det blir en liten promenad med honom innan jag ska in i duschen och göra mig iordning inför kvällen.


 Hoppas att ni alla får en trevlig kväll och en fortsatt trevlig helg.

//Amanda