Trots att jag har lagt ner allt vad bloggande heter har ni varit en tapper skara som hoppfullt tittat förbi min sida i hopp om att en uppdatering ska komma. Ända sedan vi kom till huset har jag inte haft någon lust överhuvudtaget att vare sig uppdatera bloggen eller ta några bilder. Jag har haft fullt upp med att njuta, arbeta och bara insupa det faktum att vi äntligen har ett hus ihop.
De tre veckor som jag var ledig i sommar ägnade vi åt att slita rejält här hemma. 14 ton jord grävdes ur rabatten och 10 kubik singel lades dit. Det tog på krafterna vill jag lova. Däremellan fixade vi i trädgården, målade garaget, åt himmelsk mat, sov i soffan om kvällarna (framförallt undertecknad) och rådde om huset. Det är helt fantastiskt att ha hus! Samtidigt jobbigt men ack så underbart! Tack och lov att dagarna då vi satt inne i lägenheterna är förbi, aldrig mer lägenhet!
Ett litet smakprov bara av min sommar! Längtan efter att börja ta kort har så sakta väckts till liv igen och likaså att dela med mig lite mer av mitt liv. Jag gör ett nytt försök, fungerar det inte nu lämnar jag nog er för gott.