Ni anar inte vad varmt det är inomhus hos mig just nu.....ute är det 32 grader, inne är det 28 och jag har precis satt på ugnen vilket kommer få temperaturen att stiga ett par grader till. Det blir lätt en mycket kall dusch senare ikväll!!
Idag har jag och Emma legat på stranden större delen av dagen...varmt som tusan men ohh så skönt. Många var helt illröda men stannade ändå kvar någon timme till (hur tänker då dessa??). Trots att jag är lite blek fortfarande..enligt Emma då alltså..har jag inte bränt mig alls mycket. Lite på mina vita fläckar då men jag har min solskyddsfaktor att tacka :)
När vi kom hem igen åt vi en stor tallrik fruktsallad var som får bli dagens "middag", jag vet inte hur det är med er men jag behöver inte äta speciellt mycket mat när det är såhär varmt. Nu håller jag på att baka bröd..så det blir en macka och lite te till kvällen. Med tanke på det fina vädret äts detta utomhus :)

Imorgon är det 1 augusti...vart tog tiden vägen?? Nu tycker jag vi kan stanna tiden och vara här ett tag......
Jag ska jobba hela helgen så jag hoppas det inte blir såhär fint väder då...det är alldeles för varmt för att jobba då. På tisdag blir det dans förresten...till Sannex denna gången och äntligen ska jag åka till Västerhagen. Jag slutar jobba 21.30 så jag får raska på. Antingen kör jag bil dit men skulle jag nu ha otur är Mamma iväg med bilen och då får jag väl helt enkelt cykla till Haverdal. Om jag kan gå 21.15 borde jag kunna vara därute vid 22 ungefär. Beroende på vädret och lite annat....men hoppas verkligen att bilen är på plats ;)

Nu ska jag städa lite medan bröden jäser klart.
Ha en underbar kväll
//Amanda


Jag & Johanna tog en dans sista kvällen i Malung
(Fler bilder kommer snart ;))