Sista juli idag...det e värst va sommaren går fort. Det var så himla mycket jag såg framemot innan sommaren, saker  jag hade väntat på hur länge som helst....dans i Västerhagen, ekebofestivalen och malung...och vips så är allt över....nu är det ett helt års väntan till det är dags igen. Men det är ju bra på det viset att jag har något att se framemot de dagar när allt kanske inte är så roligt.
Men samtidigt som nästan all dans är över så är det ju faktiskt mycket som händer framöver som ska bli jättespännande och roligt....den 29 augusti flyttar jag upp till Östersund....eftersom det strulade till sig med bil som jag först hade tänkt hyra och köra upp blir det istället en 14 timmars tågresa norröver...men jag har inget emot att åka tåg så det ska inte vara några problem. Har jag väl kommit på tåget är det ju lugnt  men först ska jag ju säga hejdå till allesammans och det kommer bli jobbigt...som det alltid är att säga hejdå. Det känns faktiskt väldigt konstigt att flytta hemifrån...även om det kanske är på tiden...men jag trivs så himla bra hemma och det senaste året har jag och mamma  spenderat mycket tid tillsammans vilket har varit väldans så trevligt...visst har det varit jobbigt de dagar när Totte har varit uppe vid 6-tiden men jag har på något sätt fått mer utav dygnet och av min egen tid....trots att jag älskar att sova....;) Men efter 20 år hemma är det dags att flytta och bli ännu mer vuxen än vad jag redan är...:P
Samtidigt ska det bli skönt att få ett eget hem....få lite eget space...blir ju lite dåligt med det här hemma, men det handlar ju bara om 4 månader innan det är jullov och jag kommer hem igen..:P!! Men tanken på att komma hem efter ett hårt träningpass, duscha och sätta sig i soffan men en...fruktsallad såklart, va trodde ni??...och titta på någon av alla de serier jag följer känns som en otroligt lockande tanke.
Men det är först 1 månad kvar, jag ungefär 9 arbetspass kvar innan sommarvikariatet är till ända, och sedan väntar packning och rensning av mitt rum.


Ännu en helg har passerat, jag var ledig, skönt!!!
På lördagen var jag, mamma, emma och Totte i Laholm och tittade på dressyrtävlingar....vilket va evigheter sedan vi gjorde...men det va lika roligt som alltid att titta på alla fina hästar och kul va ju att Totte skötte sig exemplariskt. Efter en 2 timmar där ungefär åkte vi hem och lagade lite god mat, vilket jag i nuläget inte kan komma på va det va :P jag va iaf iväg och hyrde film under tiden...jo nu vet jag va det va...spaghettti och köttfärssås och mamma bakade ju bröd samtidigt!!!
På kvällen såg vi sedan först Little Miss Sunshine...en lite annorlunda film men ack så bra, och jag kände verkligen med sonen i familjen som hade avlagt ett tystnadslöfte som han hade hållit i 9 månader för att komma in på en flygutbildning...och sedan visade det sig att han är färgblind och han blev verkligen helt förkrossad och jag kunde verkligen känna med honom.....usch så hemskt....å han va ju så söt också...:P!!
Den andra filmen var Underbara Älskade som verkligen var en underbar film, det var inte direkt en sån film man blir överlycklig av att titta på men den berörde verkligen och det känns nästan som det viktigaste när man tittar på film....å otroligt vackert filmad va den också...ett hett tips till alla er som e sugna på att hyra film.



Nu ska jag passa Totte en stund på eftermiddagen och sedan väntar Allsång på Skansen och en fruktsallad ikväll.

Ha det bra allesammans

//Amanda