Nu kan ni inte säga annat än att jag e bra på att uppdatera min blogg...;)!!
Jag hade ju som sagt ont i halsen igår, eller på dagen hade jag inte ont i halsen...kändes mest som att jag ville hosta men det hände inte så mycket när jag gjorde det.....men sen på kvällen när vi var och dansade i Västerhagen fick jag riktigt ont, det var nästan värre när jag dansade även om inte lite halsont hindrade mig.
Det blev i alla fall en riktigt trevlig kväll....dansade med ganska många och Scotts var riktigt bra (bild nedan, dock ej från Västerhagen). Efter lite tjötande med grabbarna i bandet väntade en skön nattsömn trots att jag hade ont i halsen när jag vaknade upp.
Idag känner jag mig inte direkt förkyld, mest halsen då och sen emellanåt känner jag mig lite halvkass men jag tyckte ändå att det var en bra ide att hoppa över träningen idag, jag vill ju inte bli sämre. Det blir till att passa Totte ikväll och sedan lite fruktsallad och en massa bra tv.


image118


Det ser ut som att det blir Östersund till hösten....det var en massa strul med arbetslivserfarenheten under gymnasietiden så jag kan nog räkna bort Göteborg. Men nu när jag har tänkt på det så känns Östersund kanon faktiskt, jag har ju varit där och hälsat på syrran så jag känner ju till stan och universiteten, och jag trivdes ju så bra att jag faktiskt inte ville åka hem sist.
Lite skönt också eftersom jag kommer bo i Emmas lägenhet....(å den e ju hur mysig som helst)....till skillnad från Göteborg där det e supersvårt att få lägenhet....där e det ju bara turen som spelar in.
Å sen e det ju en hel del dans uppe i Östersund, och många bra band som är där också...å det e ju minst lika viktigt det!!! Skulle det sen vara så att de startar en psykologutbildning där uppe och att jag kommer in på den så e det ju super att jag allra redan bor där...;)!!



Knappt 2 månader kvar till Malung..:)!!kommer bli superskoj....redan två veckor innan börjar vi dansa till de bästa banden, både i Västerhagen och på Ekebofestivalen och sedan bär det upp till Dalarna för höjdpunkten på året!!!*längtar*



Nu ska jag vänta in mamma och Totte.
Ha nu alla en trevlig kväll och glöm inte att kommentera innan ni går..;)!!

Over and out