4 dagen jag går upp tidigt idag...på söndag blir det sovmorgon...*wiee*
Jag skulle träffa min grupp vid 9 för att göra klart den andra uppgiften i sociologi..vi blev färdiga ganska snabbt så jag gick till Oscar´s och spelade lite piano innan jag gick hem. När Emma kom hem strax efter gick vi ner på stan för att äta lunch. Till vår stora förtjustning serverade de ärtsoppa med tillhörande pannkakor på Lime så vi styrde stegen ditåt. Det var lika gott som förväntat och efteråt drack vi te och jag tog en liten kaka till:

image353


image354

Sedan gick vi vidare ner på stan för att shoppa lite. Både jag och Emma köpte ett par jeans, jag köpte en väst som jag ska ha med ett linne under på dansen imorgon. Vi var inne på Kappahl och köpte lite underkläder också...nu har jag bara en väska som jag ska köpa också.
Nu ska vi ta det lite lugnt här hemma innan vi ska gå upp till skolan för att äta soppa igen....så det blir en riktig sopptorsdag idag..:)


Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen i veckan men jag har verkligen haft fullt upp varje dag. I tisdags var vi som bekant på Boda Borg för att ha kick-off med PuB (personalvetarnas linjeförening). Där delades vi upp i lag om 4 i varje och sedan ägnade vi 3 timmar åt att lösa diverse problem i de olika rummen som fanns. Det var riktigt kul och grymt frustrerande emellanåt. I en av rummen gick det lite vilt till så det resulterade i ett fint blåmärke på knät dagen efter:

image355

Efter allt lekande åt vi pizza och vi (som kom sist) fick en fribiljett så att vi kunde komma dit fler gånger och öva upp oss...;)

Igår höll jag till i skolan större delen av dagen. Det var Intromässa i ljushallen så jag stod i Kårens monter och även i Akademikerförbundet SSR:s monter. Det var en trevlig men lång dag. På eftermiddagen skrev jag ihop valberedningens rapport till kårens medlemsmöte som ska hållas nästa vecka. På kvällen gick jag ner till stan för att möta upp de andra i PuB på Eastern Palace där vi åt en annorlunda men god buffé och det hela avslutades med en friterad banan och lite glass...väldigt gott!!



Imorgon åker jag till Ö-vik för att dansa på maran.
Jag skulle egentligen ha samåkt med en kille dit men han meddelade att han hade blivit sjuk så jag ska åka tåg dit istället och buss den sista biten. Ska ha med min mobilen (of course) så ska se om jag kan ta några bilder.


När jag och Emma skulle gå ner till stan innan så var jag fruktansvärt nära att trilla på en isfläck men lyckades av någon konstig anledning hålla mig på fötter men jag tror jag sträckte mig lite i sedan....eländigt...:P

Nu ska jag påbörja min fruktsallad och förbereda lite inför imorgon.
Hoppas att ni får en trevlig helg så återkommer jag på lördag.

Puss & Kram
Amanda